Metalufloor® is een unieke collectie metaalkleurige designvloeren


Metalufloor® combineert ‘metallic-effects’ met de technische prestaties van een hoogwaardige kunstharsvloer. De glans van aluminium, de reflectie van koper, het patina van brons, zuiver of geoxideerd, … geeft steeds een scherpe schittering die speelt met het licht en een effect van dieptewerking geeft. De manier van applicatie brengt nuance in kleurintensiteit en kleurverzadiging met een levendig resultaat. De matte afwerking geeft Metalufloor® een ongekende uitstraling. Ondanks de geringe laagdikte (2 à 3 mm) is Metalufloor® duurzaam en slijtvast. Het typische patinaeffect geeft het interieur een warme natuurlijke uitstraling. Het naadloos gesloten eindresultaat is eenvoudig te reinigen, hygiënisch en anti-allergisch.

Metalufloor® is ideaal wanneer optimale esthetiek en technische prestaties van doorslaggevend belang zijn. Hoge duurzaamheid en chemische weerstand maken de vloeren ideaal voor gebruik in zowel publieke- en industriële gebouwen als private of commerciële ruimtes. Metalufloor® is goed bestand tegen verdunde alkaliën, minerale en organische zuren, zouten en sommige oplosmiddelen. Metalufloor® is uitsluitend geschikt voor binnentoepassingen en is combineerbaar met vloerverwarming.

Door zijn industriële karakter is Metalufloor® uitermate geschikt voor diverse toepassingen: moderne strakke loften, eigentijdse winkelruimtes, kantoren, .... Om een perfecte afwerking te garanderen wordt Metalufloor® enkel geplaatst door erkende gecertificeerde uitvoerders in nauwe samenwerking en met projectopvolging van onze technische adviseurs. U kan ons steeds contacteren voor een eerste advies voor uw project via onderstaande gegevens of via onze contactpagina.